Geen leverancier, toch energie

Energie vanuit Internet-of-Energy

Prijzen stijgen explosief, de markt is onzeker, u krijgt géén vast contract van uw traditionele energie leverancier. Wat nu? Verbind uw gebouw met internet-of-energy via het TROEF platform en werk samen met de gemeenschap aan een duurzaam Nederland.  Wat wij doen: 1) energie tegen kostprijs, transparant en onafhankelijk van traditionele leveranciers 2) aantoonbaar duurzaam op basis van track n trace en 3) samenwerken om kosten verder te verlagen. Wij geloven niet in winst maken op het verkopen van energie - wij geloven in het verbinden van gebruikers en waarde halen uit verduurzaming en besparing. Daarom zorgen we dat gebouwen zélf actief onderdeel worden van de energiemarkt. Interesse? Neem contact op met TROEF. 

Hoe sluiten we u aan?

Verbinden met Internet-of-Energy via TROEF

01

Scan

We maken een duurzaamheid scan van uw gebouw en bespreken uw ambities. Naast het inventariseren van bespaarmogelijkheden, evalueren we de potentiële kostenbesparingen, verlaging van impact op het netwerk en CO2 footprint verlaging.

02

Verbinden met TROEF

We verbinden uw gebouw met het TROEF platform. Daarvoor hoeven we slecht enkele bestaande meters uit te lezen op afstand. We zorgen ervoor dat de juiste energie op het juiste moment kan worden gekocht.

03

Energie via TROEF

Uw bestaande energiecontract kan worden opgezegd; u krijgt energie via het TROEF platform op basis van een Internet-of-Energy-contract. TROEF biedt een dynamische prijs en aantoonbare duurzaamheid. U betaalt een vaste platfform fee, u betaalt géén marge of risico opslagen over de energie.

04

Next-step

Via TROEF kunt u profiteren van momenten waarop energie goedkoop is, óf kunt u actief bijdragen aan het oplossen van congestie. Bovendien blijft TROEF actief betrokken om u en uw gebruikers te helpen met besparen. Dit doen we op basis van data-gedreven coaching, automatische sturing en evalueren van de beste maatregelen.

Verbonden gebouwen

Nieuwe mogelijkheden

TROEF geeft kantoren toegang tot een duurzame energie gemeenschap en tot de energiemarkt. Dit maakt het mogelijk om direct te profiteren van diensten die vroeger alleen voor grote energiebedrijven beschikbaar waren. Door de juiste energie op het juiste moment te gebruiken kunnen eigenaren en huurders profiteren van lagere kosten, duurzame energie en nieuwe inkomsten. Door de installies te verslimmen én door samen te werken met gebruikers kunnen we anticiperen op CO2 footprint, kosten en congestie. Via het TROEF platform wordt het mogelijk om energie te delen met anderen in uw omgeving en/óf met andere gebouwen in uw portfolio. Bovendien maakt TROEF het mogelijk om dienten te leveren aan het netwerk. Zo helpt uw gebouw met het verbeteren van de balans op het netwerk, en dit is geld waard. 

Een aanlsuiting aan internet-of-energy via TROEF biedt nieuwe mogelijkheden en kansen; het biedt een extra verdienmodel voor bestaande assets. Zo wordt opgewekte energie beter ingezet, en helpt slimme sturing zowel om energie te besparen ín het gebouw, maar ook om kosten te besparen in samenwerking met anderen.  Dit verbetert ook de business case voor next-step maatregelen zoals slimme laadpleinen, batterijen of data-gedreven coaching voor eindgebruikers. 

Van toegang tot community

Ontwikkeling van TROEF

Het TROEF concept & bijbehorende platform zijn vollop in ontwikkeling. Het consortium bouwt aan slimmere sturing, track & trace voor CO2 en nieuwe mogelijkheden om samen te werken in de energie gemeenschap. De TROEF oplossingen draaien in verschillende living lab omgevingen met echte klanten en gebruikers. Daarnaast ontwikkelen we digital twins de data-gedreven coaching te verbeteren en realiseren we integrale concepten om flexibiliteit van gebouwen te vergroten.