Evenementenkalender

TROEF organiseert zelf en doet ook mee aan verschillende evenementen. Zie hier waar je ons allemaal kunt vinden!

Transform Hackaton

Transform Hackaton

Steeds meer mensen begrijpen de urgentie rond de energietransitie en voelen ook het verlangen om onze wereld te transformeren naar een plek die duurzaam is en waar we als samenleving kunnen floreren. De Transform.Hackathon is een plek waar bouwen aan nieuwe systemen centraal staat. Het zal een creatieve speeltuin zijn om te experimenteren en samen te creëren.

Zero emission ecomobiel

Zero emission ecomobiel

Zero Emission | Ecomobiel is dé zakelijke beurs in het licht van duurzame vernieuwing in mobiliteit. Een platform barstend van innovatie, kennisdeling en business, gelijktijdig met - en op dezelfde locatie als - Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Industrial Heat & Power en PREFAB.

Smart Energy Systems and Technologies

Smart Energy Systems and Technologies

The area of smart energy systems and technologies (SEST) has witnessed both impressive growth and significant investments in recent years. Smart energy systems and technologies are enabling more efficient management of energy usage and supply and better planning for outage response and recovery, as well as the integration of heterogeneous technologies such as electric vehicle networks, renewable energy systems and connected consumers.

Solar solutions

Solar solutions

Solar Solutions International is de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa. Nu de solar-markt volwassen is, wordt het tijd voor de volgende stap. Solar Solutions International draait om meer dan 500 innovaties en 100 praktische seminars over de nieuwste ontwikkelingen rondom energieopslag, slimme producten, en een steeds breder aanbod aan zonnepanelen.