TROEF partner BAM

Building a sustainable tomorrow

Building a Sustainable Tomorrow

BAM

Het is de missie van BAM om een gezonde, duurzame en verbonden omgeving te bouwen die het leven van mensen verbetert. Dit doen we door de juiste medewerkers toegang te bieden tot de meest baanbrekende kennis, middelen en digitale technologieën. En door oplossingen te bieden voor de totale bouwketen, voor de opdrachtgevers en maximale waarde te creëren voor aandeelhouders.

Het strategisch plan 2021-2023, ‘Building a sustainable tomorrow’, staat in het kader van de bedrijfsdoelstelling van BAM om opdrachtgevers in de bouwsector de beste dienstverlening te bieden, bij te dragen aan de wereldwijde transitie naar een duurzamere samenleving, medewerkers een veilige en interessante werkomgeving te bieden en voor aandeelhouders een aantrekkelijk rendement te genereren.

Bijdrage aan TROEF

Als initiatiefnemer en conceptontwikkelaar van TROEF geloven wij dat samenwerking leidt tot versnelling in verduurzaming. Het is de rol van BAM maatregelen te implementeren, te voorzien in integrale oplossingen en gebruikers te verbinden op basis van het ‘energy-as-a-service’ concept. In TROEF zijn de volgende werkmaatschappijen van BAM actief: BAM Energy Systems, BAM Energie & Water, BAM Wonen, BAM Bouw en Techniek en gebiedsontwikkelaar AM.

Website: https://www.bam.com/nl