TROEF partner Hello Energy

The game-changing engagement solution for net-zero real estate

Hello Energy

Over Hello Energy

hello energy is in 2016 opgericht door Kees van Alphen en Benno Schwarz. Met een passie voor duurzaamheid en een visie op energie wilden zij nieuwe manieren creëren om gelovigen en sceptici te helpen een wereldwijde duurzame energietransitie te ondersteunen.

Met klanten als citizenM, ASN Bank, Kuijpers en Prologis kon een snelle groei en continue ontwikkeling worden gerealiseerd rond een solide dataplatform, een aantrekkelijke interface en veel nieuwe functies.

Visie

Stelt u zich eens een gebouw voor dat een positieve bijdrage levert aan de gezondheid en het welzijn van de mens. Een gebouw dat de impact op het milieu minimaliseert en tegelijkertijd de duurzaamheid maximaliseert, nu en in de toekomst. Met hello energy kan iedereen meer te weten komen over de vele innovatieve functies van uw gebouw en is iedereen dagelijks actief betrokken bij het verkleinen van de CO2-voetafdruk.

Het is geen droom

Het is geen droom; we nemen die visie en zetten deze om in realiteit. Het begint met verbinding maken met uw huurders en bezoekers, een beter begrip krijgen van hoe uw gebouw presteert en eindigt met het vermogen om weloverwogen beslissingen te nemen en verandering teweeg te brengen in elk gebouw, waar dan ook.

Win-win-win

Een van de grootste uitdagingen van onze tijd is om echt impactvolle veranderingen door te voeren in de richting van een duurzamere gebouwde omgeving. hello energy laat zien dat economische groei en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan. Met ons product kom je erachter dat slim omgaan met energie niet alleen logisch is, maar je ook geld bespaart en de wereld een stukje beter maakt.
En dat is niet alles.

Bijdrage aan TROEF

Binnen project TROEF is Hello Energy verantwoordelijk voor de ontwikkeling van dashboarding van het TROEF platform over alle segmenten. Naast het verzorgen van dashboarding voor utiliteit, zijn ze ook verantwoordelijk voor dashboarding in andere resultaatgebieden gericht op residentieel, mobiliteit en het Internet of Energy (IoE).  

Daarnaast is Hello Energy verantwoordelijk voor het projectleiderschap van R8, de ontwikkelingsgroep die zich richt op het realiseren van de utiliteitsproposities binnen TROEF. Ook zijn ze nauw betrokken bij de verdere ontwikkeling van de projectarchitectuur om schaalbaarheid en langetermijnduurzaamheid te waarborgen.

Website: https://www.hello-energy.com/