TROEF partner TYMLEZ

Enterprise-grade blockchain solutions

Enterprise-grade blockchain solutions

TYMLEZ

Op blockchain gebaseerde oplossingen voor uw toekomstig succes

Bijna elke branche zal gerevolutioneerd worden door blockchain, maar succes zal alleen worden behaald door degenen die ervoor kiezen om de kernfuncties van deze technologie in hun bedrijf te omarmen. Onze oplossingen zijn ontwikkeld door een van 's werelds meest ervaren enterprise-softwareteams en zijn gebouwd op een platform dat bestaat uit een uitgebreide stack enterprise-ready applicaties die zijn gecombineerd met een blockchain-laag. Tymlez-technologie kan worden geïntegreerd met legacy-software en moderne applicaties en kan gedecentraliseerde applicaties en oplossingen creëren voor organisaties in elke branche die blockchain-functionaliteit willen benutten.

We bieden alle partijen een veilig, efficiënt mechanisme om binnen het netwerk te communiceren door de noodzaak van wederzijds vertrouwen en de dure tussenpersonen die vaak nodig zijn om verantwoording af te leggen, weg te nemen. Zonder dat het Tymlez-platform wordt aangeboden als een kant-en-klare service, zou het bouwen van dergelijke ecosystemen met traditionele software elke onderneming in het netwerk maanden of zelfs jaren kosten, en verschillende fulltime ontwikkelaars op hoog niveau om elke gewenste applicatie te bouwen. De Tymlez-oplossing vertegenwoordigt het potentieel van honderdduizenden dollars aan jaarlijkse besparingen voor elke betrokken partij. Samen kunnen we bouwen aan een Tymlez-toekomst.

Bijdrage aan TROEF

TROEF beoogt een geïntegreerde, inclusieve propositie op het gebied van energie, flexibiliteit daarin en de daarvoor noodzakelijke CO2- emissierechten. Het te ontwikkelen emissierechten trading-systeem maakt het mogelijk om deze rechten te verhandelen tussen alle partijen die de TROEF-propositie gaan afnemen. Daarbij is geen centrale partij meer nodig die barrières kan opwerpen met betrekking tot prijsvorming en preferentie in matching. Daardoor wordt het gebruikers veel gemakkelijker om CO2-emissierechten te verhandelen. Tymlez beschikt over functionaliteit voor gedecentraliseerde energie trading en een blockchain-platform. Met blockchain-technologie is het mogelijk om organisaties die elkaar niet op voorhand vertrouwen toch zakelijke transacties te laten afwikkelen zonder vertrouwde intermediaire partijen (decentraal ecosysteem). Voor CO2- emissierechten trading is een decentrale benadering wenselijk zodat niet één enkele entiteit bepalend is voor prijsvorming of de match tussen aanbieder en koper. Binnen de EU wordt hier nog nauwelijks aan gewerkt maar in Azië des te meer. Tymlez ontwikkelt in TROEF een gedecentraliseerd blockchain trading-systeem voor CO2-emissie-rechten op basis van reeds ontwikkelde functionaliteit voor gedecentraliseerde energie trading en haar blockchain-platform. Betrokken bij vermarkten van TROEF-dienst.

Website:https://www.tymlez.com/