Met trots kondigen we het eerste officiële TROEF seminar aan dat het resultaat is van de toewijding en inzet van de afgelopen twee jaar van het TROEF consortium! Ons gezamenlijke doel: de versnelling van de energietransitie in de gebouwde omgeving door het innovatieve TROEF platform.

We zijn verheugd jou uit te nodigen voor dit seminar, dat plaatsvindt op het RDM Next terrein in Rotterdam op donderdag 12 oktober 2023! Het belooft een inspirerende en informatieve middag te worden, waarbij we je meenemen naar de door onze bereikte mijlpalen en een blik werpen op de veelbelovende toekomst van TROEF.


Het programma in een notendop

Tijdens het middagprogramma gaan we aan de hand van inspirerende sprekers en experts dieper in op de TROEF-architectuur en cruciale aspecten van standaardisatie. Daarnaast behandelen we in een parallelsessie de recente wet- en regelgeving in het energiedomein.

Graag zien we je donderdag 12 oktober op het RDM Next terrein in Rotterdam voor de allereerste editie van het TROEF seminar! De mogelijkheid om je in te schrijven volgt in de komende weken, zet de datum alvast in je agenda!

Voor vragen kun je contact opnemen met Sjoerd Schelvis (sjoerd.schelvis@tymlez.com).