Bij Troef zijn we momenteel volop bezig met het afronden van verschillende boeiende experimenten.

Op residentieel gebied hebben we ons gericht op gebieden zoals Quatre Bras, Schilderskwartier en Crailo. Hier hebben we onder andere gekeken naar batterij flexibiliteit in gestapelde bouw, coaching, en het ontwikkelen van community dashboards om inzicht te bieden in energieverbruik en kostenminimalisatie.

Voor utiliteitsgebouwen zoals Campus Bunnik hebben we verschillende experimenten uitgevoerd, variërend van het ontwikkelen van dashboards voor gebouwen en communities tot het implementeren van batterijen voor aFRR en het leveren van energie.

In het kader van het Internet of Energy en facilitatie hebben we gewerkt aan diverse projecten, waaronder het aantonen van de herkomst van energie met behulp van Track & Trace technologie, het oprichten van de Stichting IoE, en het verkennen van CO2-Certificaten Trading op de blockchain, zowel op lokaal als landelijk niveau.

Ook op het gebied van mobiliteit hebben we onze focus gehad, met experimenten bij laadpleinen in Den Bosch. Hier hebben we onder andere gewerkt aan bi-directioneel laden, slim laden, en het verhogen van zelfconsumptie.

En dit is slechts het topje van de ijsberg! Blijf ons volgen voor meer updates en details over onze voortgang en bevindingen.