Met groot genoegen kondigen we aan dat het TROEF Consortium twee nieuwe partners verwelkomt, Edmij en Envitron. Deze samenwerking markeert een belangrijke stap voorwaarts en belooft niet alleen onze capaciteiten te vergroten, maar ook onze doelstellingen te versterken in het bevorderen van duurzame energie en innovatieve oplossingen voor energiebeheer.

Edmij biedt expertise op het gebied van PV, BSP en CSP, en als lid van EPEX, brengt Edmij waardevolle kennis en ervaring met zich mee naar het TROEF Consortium. Hun betrokkenheid zal waarde leveren bij het realiseren van onze doelen en het verkennen van nieuwe mogelijkheden voor energiegemeenschappen.

Envitron biedt een breed scala aan expertise op het gebied van meten en aansturen van energiestromen. Hun Energie Management systeem zal een cruciale rol spelen bij het optimaliseren van batterij- en assetsturing voor TROEF-gerelateerde use cases, waardoor efficiëntie en duurzaamheid worden bevorderd binnen energiegemeenschappen.

Door de toevoeging van Edmij en Envitron aan ons consortium versterken we onze capaciteiten en vergroten we onze impact op de markt voor energieoplossingen. We zijn vastbesloten om samen te werken aan het creëren van een veerkrachtige en duurzame toekomst voor ons allemaal.

We heten Edmij en Envitron van harte welkom in het TROEF Consortium en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking.

Voor meer informatie en updates over het TROEF Consortium, blijf ons volgen op de website en de TROEF Energy LinkedIn.